Vanhaezebrouck heeft zijn eisen gesteld: dit zijn de drie spelers (uit de Belgische competitie) die Tissoudali moeten vervangen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties

KAA Gent richt de pijlen op spelers uit de Belgische competitie om Tarik Tissoudali te vervangen

Vanhaezebrouck heeft zijn eisen gesteld: dit zijn de drie spelers (uit de Belgische competitie) die Tissoudali moeten vervangen
Foto: © photonews

KAA Gent is op zoek naar aanvallende versterking. De Oost-Vlamingen lijken in te zetten op spelers die de Jupiler Pro League kennen. Er staan momenteel nog drie aanvallers op de shortlist.

Tarik Tissoudali is dan wel genoodzaakt om te blijven - de aanvaller ligt in de lappenmand - maar KAA Gent moet sowieso een aanvallende kwaliteitsinjectie krijgen. De eis van Hein Vanhaezebrouck is simpel: de speler moet meteen inzetbaar zijn. 

Volgens onze informatie staan er drie namen op het Gentse lijstje: Benito Raman, Nikola Storm en Faïz Selemani. Vooral het dossier-Raman lijkt veel kans op slagen te hebben. De aanvaller kent de competitie én het huis, wil weg bij RSC Anderlecht en lijkt ook op financieel vlak de meest haalbare kaart.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties