Willian neemt afscheid van zijn club na doodsbedreigingen: "Daarvoor ben ik niet teruggekeerd"
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Willian neemt afscheid van Corinthians na doodsbedreigingen

Willian neemt afscheid van zijn club na doodsbedreigingen: "Daarvoor ben ik niet teruggekeerd"
Foto: © photonews

Willian Borges da Silva heeft afscheid genomen van zijn club. De reden: doodsbedreigingen aan het adres van zijn gezin en zichzelf.

Bij Corinthians genoot Willian van zijn jeugdopleiding. Via Shakhtar Donetsk kwam hij in Europa terecht en hij speelde nog voor Chelsea en Arsenal. Vorige zomer keerde hij terug naar Corinthians

Maar nog geen jaar na zijn terugkeer neemt Willian al afscheid van de club. Op Instagram zei hij dat hij en zijn gezin voortdurend doodsbedreigingen kreeg. Daarom besloot hij dat het beter was voor zichzelf en de club om Corinthians te verlaten. 

Bij Globe Esporte gaf Willian meer uitleg: "Ik ben niet teruggekeerd om bedreigd te worden. Als we een wedstrijd verloren of ik niet goed speelde, dan ontving mijn familie doodsbedreigingen en scheldtirades via sociale media. Eerst richtten ze zich op mijn vrouw en dochters. Na een tijdje werden ook mijn vader en zus bestookt met berichten."

Waar Willian naartoe gaat, is nog niet duidelijk. Het Nieuwsblad weet dat er interesse is van Fulham. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties