Wouter Vrancken schat kansen van Racing Genk in om prijzen te pakken

Wouter Vrancken schat kansen van Racing Genk in om prijzen te pakken
Foto: © photonews

Racing Genk kan na tien speeldagen mooie statistieken voorleggen. Wouter Vrancken is echter voorzichtig in analyses.

Met 9 verschillende doelpuntenmakers en 10 verschillende assistgevers kan Racing Genk mooie cijfers afleveren in het eerste deel van de competitie in de Jupiler Pro League.

“Dat vind ik een heel belangrijke, omdat het bewijst dat we met heel veel verschillende mensen in die juiste zones komen”, vertelt de coach van Racing Genk aan Het Belang van Limburg. “Daarvoor heb je ook energie, doorzettingsvermogen en vastbeslotenheid nodig.”

Met de tweede plaats en acht punten voorsprong op de nummer vijf in de stand hebben de Limburgers ook al enige marge. Het kan dan ook stilaan beginnen denken aan een prijs pakken dit seizoen. “We zouden niets liever willen. Maar ik wil na amper tien speeldagen nog niet te hoog van de toren blazen, het heeft nog niet veel zin om naar de stand te kijken”, gaat Vrancken verder.

“We hebben een jonge groep met heel veel kwaliteit, maar die zal elke match alle energie moeten opbrengen om resultaten te blijven halen. Wij zullen elke week nog iets dieper moeten gaan om telkens de drie punten te pakken, hetzelfde doen zal niet volstaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties