Reactie Van Bommel zoekt geen excuses voor clash van zondag: "Dat is geen garantie voor een betere wedstrijd"

Van Bommel zoekt geen excuses voor clash van zondag: "Dat is geen garantie voor een betere wedstrijd"

Na de nederlaag tegen Standard staat Antwerp er weer. In het eigen Bosuilstadion gaat het net iets makkelijker voor Antwerp, dat al 7 wedstrijden ongeslagen is thuis.

Al was het in de eerste helft maar magertjes bij Antwerp tegen KV Oostende, dat beseft trainer Mark Van Bommel ook: "Het was niet zoals we wilden en moest beter na de 1-0", was hij eerlijk op de persconferentie achteraf. 

"In de tweede helft ging het wel wat beter met een handvol mogelijkheden maar blokte Oostende veel af. Het zag er veel beter uit en ook de jongens die erop kwamen, brachten wel wat schwung in de partij", analyseert Van Bommel.

Niet roteren voor zondag

En zondag wacht een duel met leider Racing Genk. De Limburgers speelden dinsdag al en krijgen dus twee dagen meer rust dan Antwerp. "Dat kan je langs twee kanten bekijken. Het is absoluut geen garantie dat een ploeg met meer rust ook beter zal spelen", denkt de ervaren trainer.

"Ook vandaag was ik niet bezig met zondag of roteren. Je kan niets laten liggen want we hebben vandaag gezien dat één VAR-fase ervoor kan zorgen dat het helemaal anders uitdraait. We mogen niet arrogant zijn in de wedstrijd en plots beginnen roteren", besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties