Waar ligt toekomst Raskin?

Redactie
Waar ligt toekomst Raskin?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Tielemans - Raskin - Thalhammer

Waar ligt toekomst Raskin?

Waar ligt de toekomst van Nicolas Raskin? "Ik droom van de Premier League, maar wil ook kampioen worden met Standard", klonk het in La Tribune. Hij zoekt een compromis over een eventuele contractverlenging.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/11

Dominik Thalhammer is de nieuwe coach van KV Oostende

Dominik Thalhammer is de nieuwe coach van KV Oostende. Hij volgt er Yves Vanderhaeghe op, die gisteren de deur werd gewezen. Thalhammer zelf werd op 19 september van dit jaar ontslagen bij Cercle Brugge. Laat de stoelendans beginnen! (Lees meer)


Toptransfer deze winter? 'Twee verrassende kandidaten duiken op voor Eden Hazard'
Foto: Photonews

Toptransfer deze winter? 'Twee verrassende kandidaten duiken op voor Eden Hazard'

Eden Hazard komt maar niet meer weg van de bank bij Real Madrid. Zorgelijk met oog op het WK, maar ook voor zijn eigen carrière. (Lees meer)


Megatransfer zit eraan te komen: 'Deze winter gaat Tielemans naar de echte top'

Youri Tielemans leek op weg om een zekerheid te worden in de transferoverzichten vorige zomer, maar de Rode Duivel voetbalt tot op heden nog steeds bij Leicester City. Deze winter wordt het mogelijk anders. (Lees meer)


Kent u hem nog? Ex-speler Club Brugge duikt voor nieuwe sportieve uitdaging als speler op in ... Loppem

Een ex-speler van Club Brugge is opgedoken bij een nieuwe ploeg. Maar niet meteen de ploeg waar je het zou gaan verwachten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties