OHL-winger werkt aan statistieken én aan lichaam: "Ik voel die spieren ook op het veld"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Mousa Al-Tamari wil aan zijn statistieken werken bij OH Leuven

OHL-winger werkt aan statistieken én aan lichaam: "Ik voel die spieren ook op het veld"
Foto: © photonews

OH Leuven heeft met 2 op 12 niet de resultaten gehaald die ze wilden de laatste weken. Er moet gewerkt worden aan de productiviteit en daarvoor wordt ook naar Mousa Al-Tamari gekeken.

Tamari is één van de snelste en meest technische spelers in België, maar zijn statistieken zijn niet op dat niveau. “Ik ben niet snel tevreden. Ik wil elke wedstrijd beter doen. Dat moet beter. Elke speler wil statistieken. Ik werk één of twee keer per week op afwerking met Joachim Mununga", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Maar ook aan zijn lichaam wordt hard gewerkt. “Klopt. Drie of vier keer per week ga ik naar de fitness om bij te trainen op mezelf. Ook vandaagnog, terwijl we binnen twee dagen al een wedstrijd te spelen hebben. Ik voel die spieren ook op het veld. Ik ben klaar om te vechten. Kracht, snelheid en mentale sterkte zijn nu alle drie goed. Mijn lichaam is in balans. Ik moet ook niet te zwaar worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21825 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties