Alweer enkele discutabele beslissingen van scheidsrechter en VAR in Eupen-Genk: "Je kon je vragen stellen bij tal van beslissingen"

Jeroen Deheegher
| 1 reacties
Alweer enkele discutabele beslissingen van scheidsrechter en VAR in Eupen-Genk: "Je kon je vragen stellen bij tal van beslissingen"
Foto: © SC

Zeker drie fases in Eupen-Genk waren voor discussie vatbaar.

De VAR gaf Eupen wel een strafschop na hands van Ouattara, Genk kreeg geen strafschop en het winnende doelpunt van Eupen werd afgekeurd voor buitenspel na tussenkomst van de VAR. 

Genk stond op voorsprong, maar Eupen kreeg dus een penalty. "Voor mij maakte Eupen gelijk na een onterechte strafschop. Ouattara beschermde zichzelf, omdat Prevljak in zijn richting kwam", zegt Genk-coach Wouter Vrancken bij Het Belang van Limburg. 

Vrancken sprak ook nog over de niet gefloten penalty voor Genk en de afgekeurde 2-1 van Eupen. "Volgens mijn spelers hadden we op slag van rust zeker ook een strafschop verdiend (haakfout van Peeters), daar heb ik nog geen duidelijke beelden van gezien. Maar ik geef toe dat voor mij Eupen na rust een geldig doelpunt werd ontnomen."

Ook Eupen-coach Edward Still was niet tevreden met sommige beslissingen van de scheidrechter en de VAR. "Je kon je vragen stellen bij tal van beslissingen en de vele gele kaarten. Sommige spelers hadden ook hun tweede kunnen krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties