Vandenbempt ziet groot voordeel voor Antwerp en Union in titelstrijd: "Misschien wordt dat wel het probleem van Racing Genk"

Vandenbempt ziet groot voordeel voor Antwerp en Union in titelstrijd: "Misschien wordt dat wel het probleem van Racing Genk"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk verloor zondag met 1-2 van Union. Union deed het niet op de fraaiste manier en net op die manier kan Racing Genk momenteel niet winnen.

Racing Genk kwam thuis tegen Union 1-0 voor na een penaltygoal van Heynen. Maar net voor de rust ging Union erop en erover met goals van Nieuwkoop en Andingra. 

Maar in de tweede helft zag Peter Vandenbempt een donkere kant van Union die hij maar matig kan appreciëren. Union ging namelijk veel tijd rekken, de tegenstander enerveren en ook veel kleine foutjes maken. 

Genk kan niet lelijk winnen

En net dat Racing Genk niet volgens Vandenbempt. "Misschien wordt dat wel het probleem van Racing Genk. Want Antwerp kan dat en Union kan dat", zegt hij bij Sporza. 

Antwerp en Union zijn namelijk alletwee op die 'lelijke manier' komen winnen in Genk. "Ze kunnen geweldig voetballen, maar ook lelijk winnen. En Racing Genk kan dat nog niet", stelt Vandenbempt.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties