Daar zal Genk niet mee kunnen lachen: 'Dat is Bilal El Khannouss waard'

Bjorn Vandenabeele
| 8 reacties
Daar zal Genk niet mee kunnen lachen: 'Dat is Bilal El Khannouss waard'

De interesse voor Bilal El Khannouss van KRC Genk blijft maar toenemen. Ook tijdens de interlandbreak werd hij goed opgevolgd.

De Europese topclubs volgen Bilal El Khannouss van KRC Genk bijzonder goed. Tijdens de match tussen Marokko en Brazilië zaten scouts van het Italiaanse Fiorentina in de tribune. Zij zagen de youngster van Wouter Vrancken een assist geven in de 2-1-overwinning.

Eerder hadden ook Manchester City, Manchester United, real Madrid en Napoli aangegeven dat de speler van KRC Genk meer dan het volgen waard is door geregeld scouts naar Limburg te sturen om hem op te volgen.

De Italiaanse krant Corriere dello Sport schrijft dat El Khannous een waarde heeft van 10 tot 15 miljoen euro, maar daar kunnen ze bij Genk niet mee lachen. Ook Transfermarkt houdt de marktwaarde rond dat bedrag, op 11 miljoen euro.

Racing Genk wil van El Khannouss echter de duurste uitgaande transfer ooit maken en daarvoor moet hij voorbij de 23 miljoen euro van Sander Berge geraken toen die naar Sheffield verkaste.

Het ziet er dan ook naar uit dat de Marokkaan nog minstens een jaartje in Genk zal moeten blijven als dat record gebroken moet worden. Als de Limburgers kampioen spelen en naar de Champions League trekken is dat zeker mogelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties