'Belgische topclub wil Hendrik Van Crombrugge binnenhalen'

'Belgische topclub wil Hendrik Van Crombrugge binnenhalen'
Foto: © photonews

De kans dat RSC Anderlecht deze zomer twee doelmannen kwijtspeelt is groot. Naast Bart Verbruggen kan ook Hendrik Van Crombrugge een toptransfer maken.

Dat Bart Verbruggen deze zomer een transfer zal maken, dat lijkt haast een zekerheid. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat ook Hendrik Van Crombrugge vertrekt.

De krant schrijft dat de tweede doelman van paarswit in de belangstelling staat van KRC Genk. Er zouden op clubniveau al gesprekken geweest zijn tussen beide partijen.

Genk heeft een extra ervaren doelman nodig, want Maarten Vandevoordt trekt richting het EK met de U21 en heeft nog recht op vakantie. Maar op 25 of 26 juli volgt al de tweede voorronde van de Champions League.

Bovendien vertrekt Vandevoordt na volgend seizoen ook richting RB Leipzig. Toch is Van Crombrugge niet de enige piste die KRC Genk heeft, zo klinkt het. Van Crombrugge wil graag een nieuwe uitdaging nadat hij door Anderlecht opzij werd gezet voor Verbruggen.

Tijdens de wintermercato werd Van Crombrugge al aan een transfer gelinkt. Onder andere PSV Eindhoven en Nottingham Forest waren toen namen van clubs die vielen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties