Union op een zucht van trainer die op het verlanglijstje van iedere club stond

Union op een zucht van trainer die op het verlanglijstje van iedere club stond

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union moest verrassend genoeg op zoek naar een nieuwe trainer. Deze hebben ze mogelijk gevonden met een trainer die tot een paar jaar geleden op het verlanglijstje van iedere Belgische club stond.

Union en Karel Geraerts namen verrassend genoeg afscheid van elkaar. Dit nadat beide clubs geen nieuwe overeenkomst vonden. De basis daarvan was vooral het financiële. Geraerts vroeg volgens insiders een loon dat Union niet kon of wou betalen. 

Verschillende namen passeerden al de revue, maar nu zou het bijna in kannen en kruiken zijn. Volgens Het Nieuwsblad tekent Alexander Blessin eerstdaags een contract bij Union. Er is een mondelinge overeenkomst tussen beide partijen en deze zou snel beklonken worden. 

Blessin is een trainer met een verleden in België. De 50-jarige Duitse trainer stond aan het roer bij KV Oostende van de zomer van 2020 tot januari 2022. Hij liet KV Oostende frivool voetballen met hoge pressing. Hij stond die zomer op het verlanglijstje van iedere Belgische club, maar koos ervoor om de uitdaging aan te gaan bij het Italiaanse Genoa

Dit werd echter geen succes en na minder dan één jaar werd hij ontslagen. Dit door de club met dezelfde eigenaars als Standard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties