Gloednieuwe uitdaging voor Kenny Steppe: na afscheid bij STVV niet meer zelf actief maar warm welkom op Freethiel

Gloednieuwe uitdaging voor Kenny Steppe: na afscheid bij STVV niet meer zelf actief maar warm welkom op Freethiel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Kenny Steppe en STVV uit mekaar gingen, werd enkele maanden geleden bekend. De uitdaging die hierop volgt, is er eentje als keeperstrainer op de Freethiel.

Na zijn afscheid bij Sint-Truiden heeft de 34-jarige Steppe dus een punt gezet achter zijn actieve loopbaan. De voormalige doelman keepte bijna zeven jaar voor de Kanaries en stond voordien onder de lat bij Zulte Waregem, Heerenveen en het toen genaamde Waasland-Beveren en Germinal Beerschot.

Vooral bij Beerschot kende Steppe een topperiode. De Freethiel is hem ook niet onbekend en nu heeft SK Beveren hem dus aangesteld als nieuwe keeperstrainer. Steppe is bij de ploeg uit de Challenger Pro League de vervanger van Sven Van der Jeugt, die zelf er voor gekozen heeft om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

"Kenny heeft zijn strepen verdiend als doelman op het hoogste niveau bij zowel Belgische als Nederlandse clubs. Het moment is gekomen dat hij zijn verworven ervaring kan gaan delen met en overbrengen op jongere doelmannen", zegt sportief directeur Tom Van den Abbeele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties