Standard ziet aanvaller vertrouwen tanken in oefenduel

Standard ziet aanvaller vertrouwen tanken in oefenduel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is zich volop aan het voorbereiden op komend seizoen. Oefenwedstrijden zijn dan ook het ideale moment om vertrouwen te tanken. Zeker bij aanvallers die vorig seizoen een moeilijk jaar kenden.

Standard speelde op woensdagmiddag een oefenwedstrijden tegen Olympic Charleroi. De Luikenaars wonnen met 3-2 dankzij één doelpunt van Noah Ohio en twee van Renaud Emond. Een duel om vertrouwen te tanken en dit vooral voor Emond. 

De aanvaller van Standard kende een teleurstellend seizoen met Standard. Ondanks dat de club boven verwachtingen presteerde kon hij de verwachtingen niet inlossen. Emond kwam niet verder dan 11 wedstrijden in de Jupiler Pro League waarin hij tweemaal tot scoren kwam. 

Een kanttekening hierbij is wel dat de aanvaller een groot deel van het seizoen aan de kant stond. Dit omwille van een hardnekkige knieblessure. Het contract van de aanvaller uit Virton loopt volgende zomer af. Het zal dus belangrijk worden voor hem om te presteren om zo een contractverlenging af te dwingen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties