Promovendus ziet doelman naar Lokeren trekken, maar heeft ook veel stevig inkomend nieuws op komst

Promovendus ziet doelman naar Lokeren trekken, maar heeft ook veel stevig inkomend nieuws op komst

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij RWDM is het deze weken alle hens aan dek. Binnen twee weken willen ze er staan in de Jupiler Pro League. En dus doet de promovendus nog heel wat zaakjes.

Eerst het officiële nieuws: RWDM heeft zijn tweede doelman Jonathan De Bie laten vertrekken. Hij gaat naar de Eerste Amateurklasse, waar hij zal aansluiten bij Lokeren-Temse.

De Waaslanders hebben dat nieuws inmiddels ook bevestigd. Bij de Brusselaars speelde hij amper vier wedstrijden en was hij de nummer twee achter Théo Defourny.

De Bie kreeg zijn jeugdopleiding bij Mechelen, maar vertrok er op jonge leeftijd richting Tottenham. Ondertussen is hij 23 jaar en klaar voor een nieuw avontuur in België.

Inkomend verkeer

Ondertussen is er aan de andere kant van het spectrum toch ook wel wat nieuws te melden. Zo staat RWDM dichtbij een verlengd avontuur van Jake O'Brien.

Die werd vorig seizoen uitgeleend door Crystal Palace aan RWDM en zou langer kunnen blijven. En diverse bronnen weten ook te melden dat de handtekening van Xavier Mercier steeds dichterbij komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties