Glen Verbauwhede maakt promotie bij KV Kortrijk

Glen Verbauwhede maakt promotie bij KV Kortrijk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn zakelijk avontuur in Zuid-Afrika is Glen Verbauwhede al een tijd terug in België. Hij maakt nu promotie bij KV Kortrijk.

Glen Verbauwhede kwam in België uit voor onder andere Club Brugge, KV Kortrijk en Westerlo. Nadat zijn contract bij Westerlo afliep in de zomer van 2012 trok hij in april 2013 naar Zuid-Afrika. Daar begon hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en speelde hij onder andere voor topploeg Mamelodi Sundowns

Nadat hij in juli 2016 zijn schoenen aan de haak hing bleef hij in Zuid-Afrika. Hij ging de zakenwereld in en handelde in goud. Dat avontuur liep echter af op een financiële kater omwille dat hij slachtoffer werd van oplichting. Nadien kwam hij terug naar België. 

Hij werkte als ober in een horecazaak om bezig te zijn toen zijn voormalige club, KV Kortrijk, kwam aankloppen. Hij werd keeperstrainer bij de jeugd en nu maakt hij promotie. De kersverse hoofdcoach, Edward Still, wil Verbauwhede er graag bij en de voormalige doelman maakt promotie. Hij wordt nu de keeperstrainer van het eerste elftal bij KV Kortrijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties