'Club Brugge wil nu ook in de Premier League gaan shoppen en heeft dure verdediger op het oog'

'Club Brugge wil nu ook in de Premier League gaan shoppen en heeft dure verdediger op het oog'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge wil er vol voor gaan deze zomer. En dus moeten er ook een aantal spelers bij gaan komen. Zeker defensief is er werk aan de winkel.

Sylla vertrok, Mata vertrok, Hendry vertrok, Buchanan wil nog vertrekken. En bovendien is de jury er nog niet helemaal uit als het gaat over Dedryck Boyata.

Hoog tijd om dus ook defensief wat binnen te halen aan inkomende zijde. Tot op heden leverde dat nog niet te veel op.

Transfermarkt: 16 miljoen euro

Kristoffer Ajer van Brentford zou de volgende naam zijn op de verlanglijst van blauw-zwart. En deze keer heeft Club Brugge een streepje voor.

Vassbakk Ajer Kristoffer
© photonews

Coach Ronny Deila is een landgenoot van de 25-jarige centrale verdediger. Volgens Engelse bronnen zou hij al contact hebben opgenomen. 

De vraag is of dat ook meteen genoeg zal zijn om hem los te weken bij Brentford, dat toch een goed seizoen achter de rug heeft. Net als Ajer zelf overigens.

Premier League

De centrale verdediger heeft volgens Transfermarkt een waarde van niet minder dan zestien miljoen euro. Daarmee is ook meteen duidelijk dat hij niet makkelijk haalbaar zal zijn. 

Ajer ligt nog tot 2026 onder contract bij Brentford. Sinds februari pakte hij wel geen minuten meer bij zijn team, daar kan van geprofiteerd worden. De komende dagen mogelijk meer nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties