'Anderlecht verbaast en wil publiekslieveling van Club Brugge weghalen'

'Anderlecht verbaast en wil publiekslieveling van Club Brugge weghalen'
Foto: © photonews

RSC Anderlecht is bijlange nog niet rond met zijn ploeg voor dit seizoen. Het zou nu ook willen shoppen bij Club Brugge.

Op het middenveld van RSC Anderlecht is best nog wat vers bloed welkom, zeker ook omdat er nog enkele pionnen op vertrekken staan. Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri wil paarswit voor een middenvelder langsgaan bij Club Brugge.

Jesper Fredberg zou zijn zinnen gezet hebben op de komst van Mats Rits. Trainer Ronny Deila gaf tijdens de voorbereiding al aan dat hij zijn spelerskern graag wat zou inkrimpen, maar de naam van Rits is daarbij nog niet gevallen.

Toch is hij één van de spelers die de club wellicht zal laten vertrekken als er een goed bod komt. Een officieel bod zou er op dit moment echter nog niet zijn, maar was er wel al persoonlijk contact tussen Rits en Anderlecht.

Rits heeft op dit moment nog een contract tot juni 2024 op het Jan Breydelstadion. Een ideaal moment dus om hem van de hand te doen. Zijn marktwaarde bedraagt op dit moment vijf miljoen euro volgens Transfermarkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties