'Belgische topclubs in de clinch met Manchester United en Nederlandse en Duitse teams voor absolute groeibriljant'

'Belgische topclubs in de clinch met Manchester United en Nederlandse en Duitse teams voor absolute groeibriljant'

Een van de komende absolute topsterren zou wel eens kunnen luisteren naar de naam Sverre Nypan. Wordt hij de nieuwe Erling Haaland?

Sverre Nypan is een 16-jarige speler die ondertussen al negentien keer wist te spelen voor de A-kern van Rosenborg. En hij maakt bij de Noren echt wel indruk.

De centrale middenvelder kwam in 2022 uit de eigen jeugd richting A-kern en is dit seizoen al goed voor 2 goals en 4 assists. Manchester United heeft hem dan ook al eventjes op de radar.

De Noor zelf droomt ooit voor Real Madrid te kunnen spelen, maar ondertussen zijn er wel al de nodige ploegen die wel wat in hem zien. Volgens TV2 zijn er dan ook veel scouts aanwezig voor de matchen van Rosenborg.

Volgens de zender daarbij ook topteams uit Nederland, Duitsland en ook uit ons land. Benieuwd of een van de Belgische topclubs die voor hem in de tribunes zaten hem kunnen binnenhalen. Met een eventuele deal zou een miljoen euro gemoeid moeten zijn, voorlopig is niet geweten welke team(s) er achter hem aanzitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties