📷 OFFICIEEL KRC Genk geeft 18-jarige speler duidelijk signaal

📷 OFFICIEEL KRC Genk geeft 18-jarige speler duidelijk signaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk heeft het contract van doelman Mike Penders verlengd. Hij blijft drie seizoenen langer bij de club.

Op zijn officiële kanalen maakt KRC Genk bekend dat doelman Mike Penders, amper 18 jaar, een contractverlenging getekend heeft tot 2028.

“Hij kwam in 2018 over van Bregel Sport. De lange doelman maakte zijn professioneel debuut afgelopen seizoen bij Jong Genk tegen Lierse SK, waarin onze youngsters met 4-1 wonnen”, klinkt het.

“Penders maakte intussen ook zijn optreden in de UEFA Youth League en staat ook tussen de palen bij de nationale U18 selectie. Bij aanvang van dit seizoen werd Penders aangeduid als vaste kapitein van Jong Genk. Zijn goede prestaties van de voorbije maanden worden nu erkend met een nieuw contract dat loopt tot 2028.”

“Mike beschikt over natuurlijke leiderschapskwaliteiten. Gepaard met zijn lengte zorgen die voor een enorme presence in doel. Bewijs daarvan is de kapiteinsband die hij sinds kort draagt bij Jong Genk. Kortom, een ideaal sluitstuk bij Jong Genk waar we als club met plezier in investeren richting de toekomst”, klinkt het opgetogen bij Head of Football Dimitri de Condé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties