Done deal: Standard, Anderlecht, Westerlo of Beveren verrassend afgetroefd door andere Belgische profclub voor ervaren Belg

Done deal: Standard, Anderlecht, Westerlo of Beveren verrassend afgetroefd door andere Belgische profclub voor ervaren Belg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stef Peeters zat al een hele tijd zonder club. Er was genoeg belangstelling voor de gewezen sterkhouder van KAS Eupen en de keuze is nu gemaakt. En het gaat over een toch wel best grote verrassing.

Zowel Standard als Anderlecht waren er als de kippen bij om de ex-spelverdeler van KAS Eupen te proberen binnenhalen. Stef Peeters was namelijk einde contract in de Oostkantons en kon dus transfervrij naar een andere ploeg verkassen.

De 31-jarige Limburger leek eerst op weg naar Anderlecht, maar zover kwam het niet. Standard sprong in de dans, daarna ook KVC Westerlo. En eerdere deze week leek het alsof SK Beveren er uiteindelijk mee aan de haal zou gaan, ook al was er zelfs Duitse concrete concurrentie.

Eupen Stef Peeters
© photonews

Uiteindelijk niets van dat alles. Patro Eisden Maasmechelen gaat er met de ervaren middenvelder vandoor. Dat heeft de club laten weten via de sociale media. Zij troeven op die manier heel wat andere ploegen af.

In het verleden speelde Peeters onder meer voor STVV, Cercle Brugge en Eupen, waar hij telkens een van de absolute sterkhouders was. Nu kan hij zijn kunnen gaan bewijzen in de Challenger Pro League bij Patro Eisden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties