STVV-verdediger Matte Smets ziet ondanks teleurstellende resultaten lichtpunten bij STVV: "Zorgt voor een goed gevoel"

STVV-verdediger Matte Smets ziet ondanks teleurstellende resultaten lichtpunten bij STVV: "Zorgt voor een goed gevoel"

Volg STVV nu via WhatsApp!

Matte Smets is erg goed begonnen aan zijn seizoen bij STVV. Het jonge talent speelde al een aantal zeer goede wedstrijden dit seizoen.

De seizoensstart van STVV ging voorlopig nog niet zoals gehoopt. Er werd bij momenten heel goed voetbal gebracht, maar de resultaten bleven vaak uit. Toch zijn er een aantal lichtpuntjes in de ploeg. Ook Smets ziet dat het nog allemaal goed gaat binnen de ploeg.

"Er zijn veel jonge spelers bij ons elftal gekomen, die het allemaal erg goed doen. We voelen ook echt de connectie in de kleedkamer, en dat zorgt voor een goed gevoel. Vorig jaar waren er veel oudere spelers, waar ik veel van bijleerde. Dit jaar probeer ik op mijn beurt de jongens te helpen die pas bij de kern komen”, vertelde hij bij TV Limburg.

Zijn ploegmaat Jarne Steuckers mocht onlangs al eens mee met de beloften van de Rode Duivels. Ook Smets zou dit graag realiseren. "Ik denk dat elke speler wel hoopt om voor de nationale ploeg te spelen. Maar ik ben niet teleurgesteld. Het is een bron van motivatie voor mezelf om er in de toekomst wél bij te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties