Vanaken begrijpt Tedesco niet: "Ik verdien nog steeds een selectie, ik ben complementair met Onana"

Vanaken begrijpt Tedesco niet: "Ik verdien nog steeds een selectie, ik ben complementair met Onana"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken speelt alweer een heel belangrijke rol bij Club Brugge. Met zijn goals en assists is hij heel bepalend voor blauw-zwart. Maar bij de Rode Duivels is hij blijkbaar uit de gratie gevallen van Domenico Tedesco.

Volgende week maakt Tedesco zijn volgende selectie bekend, maar de kans is klein dat Vanaken daar zal bij zijn. Dat verrast hem toch wel gezien de afwezigheid van Kevin De Bruyne. “Ja. Ze hebben geen type als ik, hé? Ik vind nog steeds dat ik met de specifieke kwaliteiten die ik heb een selectie verdien", zegt hij in KVW.

De concurrentie op het middenveld bij de Duivels is wel aangescherpt, maar iemand die de laatste pass kan geven is er niet direct. "Ik kan niet verdedigen zoals Onana, maar ik zou er wel complementair mee kunnen zijn. Maar ik kan er zelf niets aan veranderen, hé?"

"Tedesco heeft mij wel voorafgaand aan de selectie voor de matchen in september gebeld. Hij legde mij uit dat de concurrentie groot is, maar dat ik daarom nog niet afgeschreven ben. Als het anders zou zijn, zou ik liever hebben dat hij dat zegt. Als ik opgeroepen word, ben ik nog steeds heel trots."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties