Na de ontslagen Carl Hoefkens straks nog een vertrekker en het einde van een korte samenwerking bij Standard?

Na de ontslagen Carl Hoefkens straks nog een vertrekker en het einde van een korte samenwerking bij Standard?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het tijdperk Carl Hoefkens is voltooid verleden tijd bij Standard. Al beweegt er in Luik nog wel wat. Het zou wel eens kunnen dat ook iemand anders de poort achter zich dicht trekt op Sclessin.

Eén van de nieuwkomers bij Standard deze zomer was Romaine Mundle, die bij Tottenham nochtans zijn neus aan het venster kwam steken bij de eerste ploeg (5 maal op de bank in de Premier League aan het einde van vorig seizoen). Mundle werd dus met het nodige tromgeroffel binnengehaald. 

De 20-jarige Engelsman kon zich echter nooit doorzetten onder Carl Hoefkens. Na zijn vier invalbeurten in de maand augustus verdween de jonge speler uit de rotatie. Enkel bij de verplaatsing naar Club Brugge verscheen Mundle nog eens tussen de lijnen.

Standard evalueert de situatie

De aanvallend ingestelde speler werd doorgestuurd naar de U23, om ritme op te doen in 1B. Dat was niet echt het scenario dat bij zijn aankomst in Luik verwacht werd. Ondertussen blijven ze hem in Engeland wel met argusogen volgen.

Mundle Romaine
© photonews

Volgens Fabrizio Romano zijn verschillende ploegen uit The Championship geïnteresseerd om hem op huurbasis over te nemen deze winter. Swansea is een concrete optie, maar Standard heeft nog geen definitieve beslissing genomen in dit dossier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties