🎥 Eindelijk horen we nog iets positiefs over Lokonga: hij haalde zijn beste KDB-impressie boven

In de Premier League heeft Luton Brighton verpletterd met een score van 4-0. Albert Sambi Lokonga tekende voor een uitstekende prestatie en een schitterende pass.

Kaoru Mitoma en Simon Adingra afwezig, Bart Verbruggen op de bank bij Brighton: de Belgen of ex-JPL-spelers waren te vinden bij Luton tijdens deze wedstrijd van de 22e speeldag in de Premier League. Thomas Kaminski en Albert Sambi Lokonga genoten van een 4-0-overwinning.

Je moest niet te laat komen: na drie minuten stond het al... 2-0 voor de thuisploeg. En dit mede dankzij de klasse van Lokonga. Bij het tweede doelpunt opende hij de verdediging van Brighton met een weergaloze pass op Chiedozie Ogbene. Kevin De Bruyne zou goedkeurend geknikt hebben.

In de tweede helft zou Luton nog twee doelpunten toevoegen om voor het eerst sinds begin december uit de gevarenzone te klimmen. Aan de andere kant blijft Brighton moeite hebben: de Seagulls hebben al drie wedstrijden niet gescoord en vertonen tevens verontrustende zwakte in de verdediging.