Meer details over transfer van Flips: 'Op uitdrukkelijke vraag van de speler'

Meer details over transfer van Flips: 'Op uitdrukkelijke vraag van de speler'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht liet tijdens de wintermercato Alexis Flips vertrekken richting Turkije. De Fransman heeft echter een plan klaar voor zijn toekomst.

RSC Anderlecht maakte van de wintertransferperiode gebruik om heel wat overbodige spelers te laten vertrekken naar andere oorden. Zo vertrokken Lonwijk en Dupé, maar ook Alexis Flips is eventjes weg.

Er werden verschillende clubs genoemd om de speler van RSC Anderlecht een tijdelijk onderdak te bieden, maar uiteindelijk werd het met Ankaragücü een grote onbekende als bestemming voor de Fransman.

Het gaat om een uitleenbeurt, zonder een aankoopoptie. Volgens La Dernière Heure gebeurde dat op uitdrukkelijke vraag van de speler zelf.

Flips wil zich bewijzen in Lotto Park

Flips heeft immers de bedoeling om volgende zomer terug te keren naar het Lotto Park en opnieuw voluit de strijd aan te gaan voor een plekje in het elftal van Brian Riemer. Hij hoopt het nodige ritme op te doen bij Ankaragücü en zo klaar te zijn om speelminuten te verdienen in Anderlecht.

Flips werd vorige zomer weggeplukt bij Stade Reims. De Fransman tekende een contract tot midden 2028 bij RSC Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties