Vandenbempt spreekt klare taal: "Deze garantie moet de nieuwe sportieve baas van KAA Gent krijgen"

Vandenbempt spreekt klare taal: "Deze garantie moet de nieuwe sportieve baas van KAA Gent krijgen"
Foto: © photonews

De mot zit er goed in bij KAA Gent en dat is te begrijpen ook. De 4-2-nederlaag tegen Standard kwam bijzonder hard aan.

KAA Gent speelde een goede eerste helft tegen Standard. In de tweede helft werd het onder de voet gelopen van Standard, al kregen zij ook wel de hulp van een fout van de scheidsrechter.

De Buffalo’s hadden duidelijk recht op een strafschop, maar kregen die niet. “Dat was verkeerd, de rest was verdedigbaar. Ook die strafschop voor handspel, omdat de regels voor handspel nu eenmaal idioot zijn als je het mij vraagt”, zegt Peter Vandenbempt bij Sporza.

KAA Gent moet nog vechten om in play-off 1 te geraken en het zou geen verrassing zijn dat de troepen van Hein Vanhaezebrouck er nog naast grijpen. Tarik Tissoudali liet na de match niet na zijn kritiek te laten horen.

KAA Gent zal deze zomer een totale make-over ondergaan

“Het seizoen van AA Gent lijkt om zeep. De club staat voor een totale make-over deze zomer: een hoop nieuwe spelers, een nieuwe trainer en om te beginnen een nieuwe sportieve baas”, gaat Vandenbempt verder.

Maar dat zou wel eens een heel moeilijke opdracht kunnen worden. “Die moet van Sam Baro wel de garantie krijgen dat hij vrij kan werken en niet elke dag aan Michel Louwagie, die als adviseur aan de slag blijft, verantwoording moet afleggen. Want als dat het geval is, dan gaat een echt goede, sterke persoonlijkheid wellicht niet komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties