Fikse waarschuwing aan Cercle Brugge: "Moet binnen de perken blijven"

Fikse waarschuwing aan Cercle Brugge: "Moet binnen de perken blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge begon met vijf op negen aan de play-offs. Niet slecht tegen Club Brugge, Union SG en KRC Genk.

Cercle Brugge haalde dit seizoen in de reguliere competitie amper drie puntjes uit drie gelijke spelen tegen de tegenstanders die momenteel de Champions’ Play-offs speelden.

Coach Miron Muslic counterde meteen de stelling dat zijn ploeg niks te zoeken had in de hoogste reeks van de play-offs toen de Vereniging zich kwalificeerde voor de Champions’ Play-offs en hij hield woord.

Vijf op negen tegen Club, Union en Genk is een heel mooi resultaat. Cercle Brugge speelt duidelijk een rol van betekenis in het titeldebat. Al heeft Peter Vandenbempt wel de nodige bedenkingen bij hoe groenzwart dat doet.

Strenger optreden tegen Cercle Brugge

“Het speelt zijn voetbal, en dat is speciaal voetbal met lange ballen, veel druk zetten, duels…”, klinkt het bij Sporza. “Ze vliegen erin en daar is niets mis mee, maar het moet natuurlijk wel binnen de perken blijven. Hoe op het einde hier en daar geschopt werd, daar kan ik toch geen begrip voor opbrengen. Daar mag toch net iets strenger tegen worden opgetreden.”

KRC Genk raakte niet verder dan een gelijkspel tegen Cercle Brugge. Zuur puntenverlies voor de Limburgers, maar de nieuwe kans laat niet lang op zich wachten.

“Zaterdag tegen Anderlecht kan Genk zich weer helemaal in de titelstrijd voetballen, maar het zou jammer zijn als het straks een hele zomer moet mijmeren en treuren over wat het allemaal heeft laten liggen”, besluit Vandenbempt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties