Emoties laaien hoog op bij gefrustreerde Christian Burgess tijdens interview: "Wat is dit nu voor een vraag?"

Emoties laaien hoog op bij gefrustreerde Christian Burgess tijdens interview: "Wat is dit nu voor een vraag?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union Saint-Gilloise heeft voor de vierde keer op rij verloren. Tegen Club Brugge kregen de Brusselaars alweer een nieuwe klap te verwerken.

Geen lachende gezichten bij Union op zondagavond. De Brusselaars zaten al in een diep dal en kregen tegen Club Brugge alweer een domper te verwerken. De club staat nu op de derde plaats in de Champions' Play-offs.

De frustratie bij de spelers is natuurlijk enorm. Christian Burgess kon zijn emoties niet te baas en liet dat duidelijk merken tegenover de aanwezige journalisten.

Toen een collega-journalist hem vroeg naar zijn teleurstelling, antwoordde Burgess erg kortaf. "Nee, ik ben niet teleurgesteld." Waarna hij weer even wegkijkt. "Natuurlijk ben ik fucking teleurgesteld. Wat is dat voor een vraag."

Union staat nu op de derde plaats in de Champions' Play-offs maar loopt slechts drie punten achter op leider Anderlecht. De Engelsman weet dat de titel nog steeds mogelijk is ondanks de serieuze dip die het team nu meemaakt.

"Zijn onze ambities veranderd? Ja, nu willen we zesde eindigen!", antwoordde hij geïrriteerd. "Wat een k*tvraag! Natuurlijk kunnen we nog steeds kampioen worden!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties