Westerlo-coach Bart Goor zag dat zijn ploeg een goede wedstrijd speelde tegen Standard

Westerlo-coach Bart Goor zag dat zijn ploeg een goede wedstrijd speelde tegen Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo gaf zaterdag een 3-1 voorsprong uit handen tegen Standard. Westerlo-coach Bart Goor zag dat het een frustrerende avond was.

KVC Westerlo nam het zaterdagavond op tegen Standard. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, al zullen ze daar vooral bij Westerlo teleurgesteld om zijn.

Standard kwam al snel op voorsprong na een doelpunt van Kanga. Matija Frigan maakte op het halfuur gelijk. Na de rust ging Westerlo meteen in de aanval.

Stassin scoorde het tweede doelpunt voor de Kemphanen. Griffin Yow maakte er vanop de stip 3-1 van. Maar de Rouches draaiden de scheve situatie nog helemaal om.

Alzate en Laifis scoorden de twee laatste doelpunten om er 3-3 van te maken. Westerlo-coach Bart Goor zag dat zijn ploeg wel een goede wedstrijd speelde.

"Frustratie heerst", begint Goor volgens Sporza. "Dat is normaal na een goede wedstrijd waarbij je een 3-1-voorsprong uit handen geeft. Ze hebben er hard voor gewerkt en echt goed voetbal gespeeld."

"Het is normaal dat er bij een jonge ploeg nog foutjes gemaakt worden, maar ze moeten zich optrekken aan het spel van vandaag. We moeten enkel de tegendoelpunten zien te beperken", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties