Overzicht oefenmatchen 22/7: AA Gent zet Vercauteren een hak, Kortrijk kan niet winnen

Manuel Gonzalez
| 4 reacties

Ook op vrijdagavond werden er enkele oefenwedstrijden afgewerkt door Belgische eerste- en tweedeklassers. Een overzicht van de gespeelde matchen.

AA Gent - Samara 2-1

AA Gent heeft een nipte 2-1 overwinning geboekt tegen het Samara van Franky Vercauteren. Halverwege de eerste helft kwamen de Buffalo's op voorsprong via zomeraankoop Jérémy Perbet.

Vijf minuten na rust hingen de bordjes in evenwicht na een treffer van Jahovic. Twintig minuten voor tijd schonk Rob Schoofs AA Gent de zege met de 2-1.

KV Kortrijk - MVV 1-1

KV Kortrijk speelde vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen de Nederlandse tweedeklasser MVV. De Kerels kwamen via de Fransman Mercier op een 1-0 voorsprong, maar Kortrijk kon de voorsprong niet vasthouden.

MVV scoorde nog de 1-1, wat uiteindelijk ook de eindstand was. Zaterdag staat er al opnieuw een oefenduel op het programma voor Kortrijk. Op de jaarlijkse fandag komt Samara op bezoek.