lokSporting Lokeren
staStandard
Datum: 12/03/2006 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Daknam
Standard kan leider worden
Kristof Blomme
| 0 reacties
Standard kan leider worden
Foto: © SC

Vandaag is er nog één partij in de Jupiler League. Daarin moet Standard op bezoek bij Lokeren. Het is een belangrijke match voor de Rouches. Mits winst nemen de Luikenaars namelijk de leiding in het klassement over van Anderlecht.

Anderlecht verloor, terwijl Club Brugge wel de drie punten kon pakken. Hierdoor tellen de Brusselaars nu een voorsprong van twee punten op Club en Standard. De Walen hebben wel nog een match tegoed. Indien er gewonnen wordt op Daknam wordt Standard alleen leider. Daarvoor moet het wel voorbij Lokeren. Vorige week nog waren de troepen van Cossey te sterk voor Club Brugge, 2-0. Vooral Milojevic en Bancé lieten daarbij een goeie indruk. 

Bij Lokeren zijn Vukomanovic, Bouabe, Bouchouari, Doba, Drulic, Gretarsson en Van Handenhoven er niet bij. Bovendien is Doll geschorst. Hij wordt vervangen door Joao Carlos, die weer fit is. Bancé treedt aan als enige spits. 

Bij Standard is De Camargo uitgeschakeld voor de rest van het seizoen. In zijn plaats komt waarschijnlijk Niculae in de ploeg. Jorge Costa is onzeker, nadat hij in de bekerpartij tegen Gent uitviel met een liesblessure. Deflandre is wel weer fit.

Meer nieuws