Datum: 02/03/2022 18:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Standard speelt voor het vel van zijn coach, Beerschot voor de laatste strohalm
Dennis Rosiers
| 118 reacties

Volg Standard-Beerschot vanavond live vanaf 18u45

Standard speelt voor het vel van zijn coach, Beerschot voor de laatste strohalm
Foto: © photonews

Woensdagavond werken Standard en Beerschot eindelijk hun partij van speeldag 19 af. Al doet Beerschot dat onder voorbehoud. De Ratten hopen nog steeds op een forfaitoverwinning, nadat de match in december niet mocht doorgaan door een politiestaking in Luik.

Op de vorige speeldag ging Standard in eigen huis onderuit tegen AA Gent, na een late blunder van Arnaud Bodart. De doelman van Standard werd hierop prompt aan de kant geschoven van Luka Elsner, die voor zijn job vecht. 

Voor de inhaalwedstrijd van vanavond mogen beide ploegen geen beroep doen op hun wintertransfers, wat vooral voor Standard een probleem is. Zij haalden onlangs Dewaele, Cafaro, Emond en Van Damme naar de boorden van de Maas. Bovendien liggen Peeters en Laifis nog steeds in de lappenmand.

Beerschot maakt zich dan weer op voor de partij die het niet wil spelen. Vanderidt gaf op zijn perspraatje aan dat het onbegrijpelijk was dat deze wedstrijd dan toch gespeeld moet worden. Vanderidt moet aanwinsten Avenatti en Rigo missen. Frans en Biebauw werken aan hun terugkeer. Achter de naam van Noubissi staat een vraagteken.

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Christof Dierick en is live te volgen op Voetbalkrant.com.

Gokje wagen? Check dan zeker betFIRST voor de meest interessante odds!

Meer nieuws