ohlOH Leuven
usgUnion SG
Datum: 11/03/2022 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 31
Union wil als leider play-offs in, OHL moet reageren na non-match in Eupen
Dennis Rosiers
| 45 reacties

Volg OHL-Union live op Voetbalkrant.com vanaf 20u45

Union wil als leider play-offs in, OHL moet reageren na non-match in Eupen
Foto: © photonews

OHL en Union trappen vrijdagavond speeldag 31 in de Jupiler Pro League op gang. Union wil in Leuven zijn fenomenale uitreeks nog wat straffer maken, terwijl Marc Brys een reactie van zijn spelers verwacht na de slappe vertoning in Eupen.

Nu Union zeker is van de Champions' play-offs, werd het doel verlegd: als koploper de play-offs ingaan. De ploeg van Felice Mazzu gaat vrijdag met het nodige vertrouwen op bezoek bij OHL. De Unionisten zijn immers al twaalf wedstrijden op rij ongeslagen buitenshuis.

Mazzu moet het vrijdagavond doen zonder Dante Vanzeir, die de derde van vijf speeldagen schorsing uitzit. Matty Sorinola en winteraanwinst Cameron Puertas liggen in de lappenmand. Alex Millan komt terug bij de selectie en start samen met Deniz Undav in de aanval, zo verklapte Mazzu op zijn persbabbel.

OHL leed op de vorige speeldag een pijnlijke nederlaag bij Eupen. Marc Brys rekent op het eergevoel van zijn spelers om vrijdag, net als in de heenmatch, de scalp te pakken van Union. In het Dudenpark werd het zowaar 1-3 voor de fusieploeg.

Op de geblesseerde Kaveh Rezaei na beschikt Brys over een volledig fitte selectie.

Gokje wagen? Check zeker betFIRST voor de meest interessante odds en waag uw kans.

Meer nieuws