usgUnion SG
kvkKV Kortrijk
Datum: 14/08/2021 16:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Leidersplaats zowaar de inzet van ontmoeting tussen Union SG en KV Kortrijk

Volg Union SG - KV Kortrijk om 16u15 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

Leidersplaats zowaar de inzet van ontmoeting tussen Union SG en KV Kortrijk
Foto: © photonews

Wie had gedacht dat Union SG en KV Kortrijk tegen mekaar zouden spelen voor de leidersplaats in 1A? Juist, we zijn nog maar speeldag 4, natuurlijk. Maar toch: Union is promovendus en Kortrijk kende enkele maanden geleden nog een seizoenseinde in mineur.

En kijk: Union en Kortrijk beginnen aan hun onderlinge duel als de nummers 1 en 2 uit de competitie. De winnaar komt sowieso even alleen aan de leiding. Union in het bijzonder imponeerde al door Anderlecht te kloppen, vlot Beerschot op te rollen en tussendoor ook Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen.

Waar Union kan voortbouwen op zijn automatismen, zijn ze bij Kortrijk net blij dat iedereen weer vanaf nul kon beginnen. Met een Vandendriessche die zijn stempel drukt op het middenveld, een opnieuw fitte D'Haene en ook nog altijd Selemani in de ploeg, draait Kortrijk weer beter. Na een 6 op 6 tegen Seraing en Antwerp verloren de Kerels pas in extremis van Genk.

Weinig blessuregevallen

Union en KVK hebben dus beiden zes punten, kan één van deze teams al een derde overwinning behalen? Bij Union is enkel Lynen twijfelachtig, voorts beschikt Mazzu over een fitte kern. Elsner moet op zijn beurt enkel Deman missen.

Waag je kans en voorspel de uitslag van Union - Kortrijk bij BETFIRST! Een zege van Union levert 1,57x uw inzet op, een gelijkspel 4,30x uw inzet en een Kortrijkse zege liefst 6x uw inzet!

Meer nieuws