cerCercle Brugge
chaCharleroi
2-1
67' Daan Heymans (pen)
3-1
4-1
Datum: 21/10/2022 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Cercle Brugge kan voor nog wat meer onrust zorgen in Charleroi als het zijn opmars verder zet

Volg Cercle Brugge - Charleroi vanavond om 20u45 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

Cercle Brugge kan voor nog wat meer onrust zorgen in Charleroi als het zijn opmars verder zet

Na het midweekvoetbal kondigt zich meteen een nieuwe speeldag aan, met Cercle en Charleroi die mekaar partij geven vrijdagavond.

Twee ploegen waar er een heel ander momentum heerst. Cercle Brugge is na een moeilijk seizoensbegin uit het dal aan het kruipen. De 6 op 6 tegen concurrenten Eupen en Seraing heeft heel de Vereniging deugd gedaan. Niet vergeten dat Cercle voordien ook ging winnen op het veld van Gent en een bemoedigende tweede helft speelde bij Union. Groen-zwart dient dit elan zo lang mogelijk aan te houden.

Charleroi staat nog net voor Cercle in de stand, maar het scheelt amper nog een puntje. Dat geeft ook weer hoe wisselvallig de Zebra's dit seizoen zijn en dat demonstreerden ze tegen KVK nog eens binnen één wedstrijd. De supporters zijn niet te spreken over het beleid, maar voorzitter Bayat weert zich fel tegen de kritiek. Kortom: het is behoorlijk onrustig in het Zwarte Land.

Cercle Brugge en Charleroi hebben beiden hun selectie voor deze wedstrijd gedeeld via sociale media. De Carolo's laten voorts nog weten dat Knezevic en Van Cleemput nog altijd in de lappemand liggen. Aanvoerder Ilaimaharitra is geschorst.

Bij een juiste voorspelling zit er sowieso een mooie prijs in bij BETFIRST! Een zege van Cercle kan u 2,05x uw inzet opleveren. Een overwinning voor Charleroi is dan weer 3,75x uw inzet waard en een gelijkspel zelfs 3,80x uw inzet!

Meer nieuws