chaCharleroi
andAnderlecht
0-1
Datum: 26/12/2022 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Zet Mazzu een pad in de mand van ex-ploeg Anderlecht? Brusselaars hunkeren naar winst, want goed spel alleen is niet genoeg

Volg Charleroi-Anderlecht hier live vanaf 20u45

Zet Mazzu een pad in de mand van ex-ploeg Anderlecht? Brusselaars hunkeren naar winst, want goed spel alleen is niet genoeg
Foto: © photonews

Anderlecht putte moed uit de goede prestatie tegen Genk, maar zal met Charleroi vanavond een gemotiveerde tegenstander tegenover zich vinden.

Aan het roer bij de Carolo's: Felice Mazzu, tot over twee maanden nog coach bij Anderlecht. Dat werkte echter niet en Mazzu benadrukt dat er geen kwaad bloed heerst tussen hem en het bestuur: "Ik ga ze een vrolijk eindejaar wensen", zei hij op zijn persconferentie. Toch zal hij gebrand zijn op puntenwinst tegen zijn ex-ploeg.

Bij Anderlecht ontbreekt Hendrik Van Crombrugge door ziekte en staat Bart Verbruggen tussen de palen. Wellicht hoeven er weinig veranderingen verwacht te worden tegenover de match tegen Genk. Al wil Brian Riemer wel meer présence in de box. Daarvoor heeft hij echter niet meteen de profielen in zijn kern. 

Winst van Anderlecht levert u bij betFIRST al 3,90 aan odd op. Da's niet slecht. De Carolo's staan trouwens op 3,40...

Meer nieuws