Datum: 27/08/2022 18:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Oud-Heverlee Leuven gaat vol voor overwinning tegen KV Oostende om aansluiting met de top te behouden
Jelle Ruts
| 17 reacties

Volg Oud-Heverlee Leuven - KV Oostende hier LIVE vanaf 18u15

Oud-Heverlee Leuven gaat vol voor overwinning tegen KV Oostende om aansluiting met de top te behouden
Foto: Photonews

Oud-Heverlee Leuven gaf Standard vorig weekend voetballes op Sclessin. Kunnen ze vandaag opnieuw winnen tegen de Kustboys van KV Oostende?

Bij Oud-Heverlee Leuven zal de sfeer er na vorige week goed inzitten. De mannen van Marc Brys gingen met 1-3 winnen op Standard en lieten bij momenten heel mooi voetbal zien. Tegen KV Oostende wil OHL natuurlijk vol voor de 6 op 6 gaan om zo de aansluiting met de top van het klassement niet kwijt te spelen. Met 9 op 15 hebben ze in Leuven hun competitiestart alvast niet gemist. Enkel tegen Club Brugge en Antwerp moesten Marc Brys en de zijnen zich gewonnen geven.

De bezoekers van KV Oostende begonnen met een nederlaag op het veld van Anderlecht aan het seizoen. Nadien wonnen ze wel knap van KV Mechelen en op het veld van Charleroi wat toch hoop met zich meebracht voor een mooi seizoen. Op het veld van Gent en vorige week in eigen huis tegen STVV moesten de Kustboys zich toch gewonnen geven. Vanavond zullen de mannen van Yves Vanderhaeghe zich dan ook wel willen herpakken om niet in de gevarenzone terecht te komen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee ploegen die vol voor de drie punten willen gaan.

Meer nieuws