Pompey dicht bij Mornar en Donovan

Pompey dicht bij Mornar en Donovan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portsmouth staat heel dicht bij twee nieuwe spitsen. Zowel Amerikaans international Landon Donovan als Kroaat Ivica Mornar zouden de club versterken.

Pompey heeft over Donovan een akkoord bereikt met zijn club Bayer Leverkusen. Donovan is momenteel uitgeleend aan San Jose Earthquakes. Ook met de Amerikaanse club is een overeenkomst bereikt. Pompey zou de 21-jarige spits vanaf nu uitlenen van Leverkusen. Donovan wil dolgraag naar Pompey komen, maar de FIFA kan de transfer nog in de weg staan. Het probleem is dat de periode waarin transfers mogen gebeuren niet hetzelfde is in Amerika en Europa. Het probleem moet voor zaterdag opgelost zijn, of de Engelsen kunnen Donovan voorlopig vergeten.

Ook Ivica Mornar zou de overstap maken naar Portsmouth. De 29-jarige Kroatische international van Anderlecht zou binnen 48 uur tekenen bij Pompey. Hij kan er veel meer verdienen dan in Brussel. Mornar heeft echter ook gesprekken gehad met andere clubs. Ook Glasgow Rangers zou hem een contractvoorstel hebben gedaan.

Indien Mornar en Donovan toch niet naar Pompey komen, worden andere spitsen aangetrokken. Mandaric en Redknap hebben al twee aanvallers op het oog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties