Het laatste nieuws uit Debrecen (2)

Het laatste nieuws uit Debrecen (2)
Foto: © SC

De laatste nieuwtjes uit het verre Debrecen zijn hier gebundeld. Ook DVSC was actief op de transfermarkt. De ploeg is goed op dreef in Cyprus maar is ook niet gespaard van blessures.

Eger breekt zijn kaakbeen

Tijdens een indoortoernooi heeft verdediger en Hongaars international Eger zijn kaakbeen gebroken. Hij botste met een verdediger van Sopron. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar beslisten de dokters dat een operatie noodzakelijk was. Eger mist het oefenkamp in Cyprus en het is nog niet zeker of hij wel kan spelen tegen Club Brugge. Debrecen won overigens het toernooi. In de finale versloeg het Györ ETO met 2-1.

Ivan Bogdanovic voor half jaar gehuurd van Rode Ster

De Servische international Ivan Bogdanovic speelt komend half jaar voor Debrecen. Hij is gehuurd van Rode Ster Belgrado. DVSC bekwam een optie om hem definitief af te kopen op het einde van het seizoen. Bogdanovic kwam eerder al uit voor het Bulgaarse Litex Lovech, Vojvodina Novi Sad en Rode Ster Belgrado. In 200 wedstrijden in de hoogste afdelingen van Bulgarije en Servië-Montenegro scoorde hij 83 keer. Hij kwam al zeven keer uit voor de nationale ploeg en scoorde al twee keer. Bogdanovic werd aangetrokken na 31 januari. Dat betekent dat hij niet(!) speelgerechtigd is tegen Club Brugge.

Debrecen klopt Kickers Offenbach in Cyprus

DVSC heeft een eerste oefenduel op Cypriotische bodem succesvol afgesloten. Het won met 3-2 van het Duitse Kickers Offenbach. Debrecen kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Kiss. Offenbach kon gelijkstellen maar kersverse aanwinst Bogdanovic breidde de voorsprong uit tot 3-1 met twee sublieme doelpunten. Kickers kon nog milderen tot 3-2. Bij DVSC viel Selymes gekwetst uit, over de ernst van de blessure is nog niets bekend. Boor en Bajzat speelden niet door kleine kwaaltjes. Debrecen speelt zijn volgende partij tegen Apollon Limassol. Later staan nog duels geprogrammeerd tegen Chunnam Dragons (Z-Ko), Petrolul Ploiesti (Roe) en Himki (Rus).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties