Paas mag langer blijven bij Westel

Paas mag langer blijven bij Westel
Foto: © SC

Het zag er even niet goed uit voor David Paas, maar nu lijkt het er dan toch op dat de aanvaller nog wat langer zal blijven bij Westerlo. De 33-jarige Belg zal binnenkort een nieuw contract voorgeschoteld krijgen. Tot nu toe was dat erg twijfelachtig gezien het feit dat Paas te veel vroeg.

'Maar nu heeft Paas zelf aangegeven toch te willen praten. We gaan luisteren wat hij te zeggen heeft. Maar als hij bijtekent, dan zal het aan onze voorwaarden zijn. Daar wijk ik niet van af. Ik moet aan de clubkas denken.', aldus manager Wijnants.

Ook Paas zelf reageerde: 'De trainer zei me dat hij me absoluut wil houden. En dat is ook altijd mijn intentie geweest. Zelfs nu nog. Ik wil bij Westerlo blijven. Ik heb me hier anderhalf jaar goed geamuseerd en ik mag tevreden terugblikken op mijn prestaties dit seizoen. Ik vond het een beetje overdreven dat Westerlo zo snel riep dat ik niet zou blijven. We hebben niet eens een echt gesprek gehad. Dat komt er nu dus wel. Als er een voorstel op tafel komt, kunnen we onderhandelen.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties