Club wint Brugse Metten

Club Brugge heeft vanavond de Brugse Metten gewonnen. De Bruggelingen wonnen met 3-1 tegen het Franse Auxerre. De Fransen kwamen na tien minuten op voorsprong na een doelpunt van Lachuer. Club reageerde niet echt aangeslagen en nam de wedstrijd na een kwartier in handen. Echte kansen dwong het niet af tot Ceh op vrije trap verdiend gelijk maakte. 1-1 was tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld alleen was Brugge nog duidelijker aanwezig op de speelhelft van de Fransen. Auxerre raakte amper nog de bal en dacht enkel nog aan verdedigen. Club kon dan ook moeilijk een opening forceren, de 2-1 viel dan ook geheel uit de lucht toen keeper Cool een afstandschot van Gvozdenovic in eigen goal duwde. Club was ontketend en na een schitterende combinatie tussen de ingevallen Stoica en uitblinker Ceh kon de Sloveen zijn tweede van de avond binnen schieten.

Club Brugge lijkt klaar voor zijn Europese opdracht van volgende woensdag tegen Lokomotiv Plovdiv. De Bruggelingen gaven over de hele wedstrijd maar één kans weg en lieten zich niet uit hun spel brengen door het defensieve spel van de tegenstander.