Wright-Phillips naar Madrid?

Wright-Phillips naar Madrid?
Foto: © SC

Na het schandalige gedrag van de Spaanse supporters in Madrid tijdens de "vrienschappelijke" wedstrijd tegen Engeland, zou het zeer merkwaardig zijn moest Shaun Wright-Phillips ooit nog voetballen in de Spaanse hoofdstad. Toen hij in de tweede helft van de wedstrijd mocht invallen, was Wright-Phillips 1 van de Engelse spelers die constant racistische opmerkingen om de oren kregen van zodra hij de bal beroerde. Toch blijken zowel Atlético als Real Madrid geïnteresseerd te zijn in de flankmiddenvelder van Manchester City.

Atlético zou de middenvelder als een ideale hulp voor hun jonge spits Fernando Torres, terwijl Real de Engelsman als een vervanger ziet voor Luis Figo, die weleens volgende zomer zou kunnen vertrekken. Ook de Braziliaan Robinho zou Figo kunnen vervangen bij de Galacticos.

Eerder werd al een bod van Tottenham Hotspur voor Wright-Phillips geweigerd door Man City, maar de interesse is er nog, en ook Arsenal-manager Arsène Wenger is een grote fan van de zoon van voormalig Gunner Ian Wright.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties