'Bruggeling' verdedigt doel Anderlecht

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Bruggeling' verdedigt doel Anderlecht
Foto: © SC

De keepersellende bij Anderlecht kent voorlopig geen einde. De lanskampioen heeft maar 1 fitte doelman: Kevin Van den Noortgaete.  Peersman, Zitka en Van Steenberghe meldden zich allemaal afwezig voor de training wegens een blessure.

Jan van Steenberghe, die gepromoveerd was tot eerste doelman, moet nu zelf van aan de zijlijn toekijken met een spierscheurtje.  De wedstrijd tegen Moeskroen komt zeker nog te vroeg voor hem.  Peersman kan tegen dan misschien wel terug in doel verwacht worden. De Rode Duivel sukkelt met een verreking en zal morgen zeker niet meespelen tegen Hertha Berlin. Broos hoopt dat hij tegen zaterdag volledig hersteld is.

Door al die ellende komt Van den Noortgaete morgen aan de aftrap tegen Hertha Berlin. En als Peersman zaterdag niet speelklaar zal Van den Noortgaete ook zaterdag in doel staan.  De jonge doelman kreeg zijn opleiding bij grote concurrent Club Brugge, maar kreeg daar naar eigen zeggen te weinig kansen. Voor hem zijn deze ontwikkelingen een droom want Anderlecht is al van jongsaf de club van zijn hart.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties