'Tristan Peersman, we worden kampioen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Tristan Peersman, we worden kampioen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nee, het betreft hier geen steunbetuiging van Anderlecht-supporters of ploegmaats van Peersman om hem een hart onder de riem te steken. Het waren in tegendeel de Brugse supporters die gisteren geen medelijden kenden met de flaterende doelman van Anderlecht.

De wedstrijd tussen AA Gent en Club Brugge was nog maar amper een minuut op gang gefloten of de blauw-zwarte aanhang reageerde op een ludieke manier op de actie van Tristan Peersman tegen Sint-Truiden. 'Tristan Peersman (3x), we worden kampioen' weerklonk een tijd lang als alternatief voor de kampioenenversie van Gert Verheyen. Het boegbeeld van Club Brugge kreeg dan weer de volle lading van de Gentse supporters. De Buffalo's hebben nog altijd niet geleerd dat spreekkoren over het oudste beroep van de wereld niet in een voetbalstadion thuis horen.



Noot van de redactie:

Wij wensen onze verontschuldigingen aan te bieden als dit bericht eenzijdig of partijdig overkomt. Voetbalkrant beseft dat ook de supporters van Club Brugge tijdens die wedstrijd onfatsoenlijke spreekkoren gebracht hebben, vooral over Nordin Jbari. We zullen er in de toekomst zo goed mogelijk op letten dat onze medewerkers dit soort foutjes vermijden. Wij wensen te benadrukken dat de redactie onpartijdig moet en wil zijn.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties