Rune Lange speelt jaartje langer bij Brugge

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Rune Lange speelt jaartje langer bij Brugge
Foto: © SC

Rune Lange heeft dan toch zijn contract bij Club Brugge verlengd. Na lange, zware onderhandelingen kwam er vandaag een akkoord uit de bus. De Noorse spits zal nog minstens één jaar in Brugge spelen.

Lange tijd zag het er naar uit dat beide partijen niet tot een vergelijk zouden komen. Pas de laatste dagen kwamen er toch berichten dat beide partijen dicht bij een akkoord stonden. Vanmiddag viel dan de uiteindelijke beslissing. Lange blijft nog één jaartje langer in Brugge. Dat betekent dus ook dat hij het voorstel van AA Gent, dat hem een meerjarig contract aanbood, naast zich neerlegt.

"De contractverlenging van Rune is goed nieuws voor beide partijen", vertelt Marc Degryse op de clubwebsite. "Rune had al langer zijn voorkeur uitgesproken om bij Club Brugge te blijven, terwijl wij ook voor volgend seizoen dus een waardevolle speler in onze kern behouden. Zeker met het oog op een rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League 2006-07, een surplus dat de Belgische kampioen van de volgende nationale campagne te beurt valt, zijn wij van oordeel dat Rune ons nog bijzonder veel diensten zal kunnen bewijzen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties