Ook Marseille en Arsenal willen Proto

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ook Marseille en Arsenal willen Proto
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren raakte bekend dat Silvio Proto onderhandelde met FC Barcelona. Ondertussen deden de Catalanen de doelman van La Louvière ook al een contractvoorstel. Proto kan voor vier jaar naar Barcelona, waar hij elk jaar maar liefst één miljoen euro zal verdienen. Toch denkt Proto aan een andere piste. “Ik heb nog een beter aanbod”, geeft hij toe in Het Nieuwsblad. Dat aanbod komt van Olympique de Marseille.

Marseille is op zoek naar een nieuwe doelman nu
Fabien Barthez minstens tot 31 oktober aan de kant zal blijven. Proto behoort dus bij de kandidaten. De nationale doelman zou de eerste maanden meteen zijn kans krijgen in het doel. Daarna zal hij het moeten opnemen tegen Barthez.

Ook Arsenal doet weer mee. Eerstdaags hebben de Gunners een gesprek met Proto's manager. Arsène Wenger geeft de hoop op de Belgische doelman duidelijk nog niet op.

Toch is Barcelona nog geen uitgemaakte zaak. Woensdag zitten Proto en de Catalanen opnieuw rond de tafel. Wellicht volgt er dan meer duidelijkheid, omdat Barcelona mogelijk dan al kampioen van Spanje is en veel opener zal spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties