Meeuws trekt weer naar het Midden-Oosten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Meeuws trekt weer naar het Midden-Oosten
Foto: © SC

Walter Meeuws trekt er weer eens op uit. Hij heeft een contract getekend voor twee jaar (met optie voor een derde) bij Al Jazeera, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten, als technisch directeur. Bij die club is de Nederlander Sef Vergoossen (ex-Genk en ex-Roda JC) nu trainer. 

Meeuws kwam vannacht terug uit de Verenigde Arabische Emiraten en bevestigde meteen het nieuws aan Het Nieuwsblad. Hij zal er het sportieve beleid moeten uitstippelen. Vorig jaar al zocht de club contact met Meeuws en sindsdien hebben ze contact gehouden. Samen met zijn vrouw is hij vijf dagen naar de Emiraten geweest en gisteren hadden beide partijen een deal. 

Dat Sef Vergoossen nu trainer is bij Al Jazeera speelde een belangrijke rol voor Meeuws. "Ik waardeer Sef heel hard, hij heeft al schitterend werk geleverd", aldus Meeuws. Al Jazeera was vorig jaar derde in de competitie van de Emiraten en wil uitgroeien tot een echte topclub in de VAE. Op het niveau heeft hij nog weinig zicht maar Meeuws noemt het een schitterende uitdaging.

Meeuws is niet echt ontgoocheld dat geen enkele Belgische club contact opnam. Hoewel, deze week belde dan toch één club en ook enkele buitenlandse clubs toonden interesse. Meeuws' reactie: "Zo gaat dat in voetbal hé." 

Het is niet de eerste keer dat Walter Meeuws er op uit trekt. Hij coachte eerder al in Marokko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties