De poll: Butina beste Bruggeling

Yves Dekoning
| 0 reacties
De poll: Butina beste Bruggeling
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het kan verkeren, vorig seizoen verguisd als vliegenvanger, kluns eerste klas, clown in doel, ... , amper twaalf maanden later gevierd worden als sterkhouder van Club Brugge. Het overkwam Tomislav Butina, de 31-jarige Kroatische international bewees dit seizoen dat hij een solide sluitstuk is.   

Volgens de lezers van Voetbalkrant had Butina een enorm groot aandeel in de titel van Club Brugge. Maar liefst 48 van de 163 stemmers deelden dezelfde mening, dat komt neer op 29,45%. Hij hield dan ook 21 keer de nul op het bord in officiĆ«le wedstrijden dit seizoen. 

Met 20,86% eindigde verdediger Timmy Simons op een fraaie tweede plaats. Op drie vinden we Rune Lange terug. De Noorse goalgetter haalde 19,79% van de stemmen. Daarmee deed hij net beter dan Nastja Ceh (17,18%). Op verre afstand kreeg Gert Verheyen van elf personen een hart onder de riem. Ook Bosko Balaban had volgens vijf mensen een groot aandeel in de titel. 


Next poll: wie wint de beker?

Like it or not, ook in de volgende poll vinden we Club Brugge terug. Blauw-zwart speelt zaterdagavond de bekerfinale tegen Germinal Beerschot. Haalt favoriet Brugge het, of zorgen de Kielse Ratten voor de verrassing? Wie heeft het meeste motivatie?





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties