Celta de Vigo wil Baseggio heel graag

Kristof Somers
| 0 reacties
Celta de Vigo wil Baseggio heel graag
Foto: © SC

Volgens Het Laatste Nieuws en Le Soir heeft er zich een nieuwe ploeg gemeld voor Walter Baseggio. De 26-jarige middenvelder heeft de interesse van het Spaanse Celta De Vigo opgewekt.
 
Celta is net gepromoveerd uit de Secunda Division, maar was vroeger een lastige klant voor de topploegen in de Primera Division. Enkele jaren terug kwamen de Spanjaarden nog uitgeloot in een poule van de Champions League samen met Club Brugge. Die wedstrijdfase wisten ze toen te overleven, maar daarna ging het alleen maar bergaf. Celta degradeerde, maar staat nu al terug in de hoogste Spaanse competitie.
 
Walter Baseggio kan dus een goede zaak doen. Bovendien is het de trainer van Celta, Fernando Vazquez, die aandringt op de komst van de Italo-Belg. Baseggio mag en wil weg, omdat er met Marius Mitu en Per Zetterberg al twee spelmakers zijn bij Anderlecht. Aanbiedingen van Stoke City en Charleroi legde de eeuwige belofte al naast zich neer. Hoewel hij denkt nog iets te vernemen uit Italiaanse hoek, zal hij aan deze aanbieding wellicht gehoor moeten geven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties