Wie zorgt voor doelpunten?

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Wie zorgt voor doelpunten?
Foto: © SC

Vanavond staan met Charleroi en Germinal Beerschot twee ploegen tegenover elkaar die een plaats in de subtop ambiëren.  De Zebra’s haalden vorig seizoen een knappe vijfde plaats en kunnen er alleen maar van dromen even goed te presteren.  Germinal Beerschot maakte vorig seizoen vooral in de beker indruk.  Grote vraag lijkt vanavond wie voor de doelpunten kan zorgen. 

De Ratten beginnen verzwakt aan het seizoen.  Hun nieuwe spits, Dosunmu is, net als Ouon en Lolo, nog niet speelgerechtigd.  Cavens zal dus nogmaals fungeren als enige spits.  Bovendien verloor Germinal Beerschot in het tussenseizoen met Hoefkens en Cruz twee sterkhouders.  De defensie lijkt in elk geval stand te houden en op het middenveld wordt veel verwacht van Öztürk.  

Jacky Mathijssen zag alleen Kargbo en Macquet vertrekken, maar kan vanavond geen beroep doen op een aantal geblesseerden.  Brogno is hoogst onzeker en ook Akgül, Camus, Theophile en Ribault zijn onbeschikbaar.  Giovanni is nog niet speelgerechtigd.  Net als Germinal-Beerschot kampt Charleroi vooral met een gebrek aan scorend vermogen.  Een doelpuntenfestival moet dan ook niet verwacht worden in het Stade du Pays de Charleroi.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties